Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@09:09:21 GMT

راز جنگل جیغ چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۵۷۵۷

راز جنگل جیغ چیست؟

نامش سربرج است اما همه آن را به جیغ می‌شناسند. جنگلی که طنین جیغ و فریاد‌های شبانه آن، ترس بر دل و جان هر رهگذری می‌اندازد.

در منطقه طرقبه از توابع مشهد در خراسان رضوی، جنگلی سرسبز و بکر با درختان سر به فلک کشیده و رودخانه‌ای فصلی قرار دارد.

این جنگل را از این رو سربرج می‌خوانند که در نزدیکی روستایی با همین نام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه زیبایی و شگفتی این جنگل گردشگران بسیاری را به سوی خود می‌خواند، اما دلیل اصلی شهرت جنگل سربرج نه این زیبایی‌های طبیعی بلکه اسراری است که در این جنگل دیده و شنیده می‌شود.

سربرج را جنگل جیغ می‌خوانند چرا که هر شب به محض غروب کردن خورشید، صدا‌هایی از جنگل به گوش می‌رسد که شباهت زیادی به جیغ‌های مکرر و زجرآلود دارد. بومیان منطقه این جنگل را نفرین شده می‌دانند و معتقدند که نیرو‌های شیطانی در این جنگل زندگی می‌کنند. 

این صدا‌های عجیب و اسراری که ممکن است در دل این جنگل پنهان شده باشد، بسیاری از گردشگران ایرانی و خارجی را به این منطقه می‌کشاند. اگرچه اکثر آن‌ها چندان تحمل شنیدن این صدا‌ها را ندارند و ترس در دل آن‌ها رخنه می‌کند و میل برگشت دارند، اما برخی نیز هستند که ماندن در این جنگل را تجربه‌ای رازآلود و تکرارنشدنی می‌دانند.
 

صدای جیغ ها متعلق به کیست؟

این صدا‌های عجیب و ترسناک برای سال‌ها بدون علت روشن و درستی شنیده شد. برخی منبع این صدا را وزش باد در میان درختان و حرکت برگ‌ها می‌دانستند که البته با مطرح کردن این موضوع که صدا‌ها حتی در شب‌های صاف و بدون وزش باد نیز شنیده می‌شوند، رد شد. اما منبع این صدا‌ها بی‌علت نماند.

کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند که این جنگل زیستگاه نوعی ملخ است که آواز‌های شبانه آن‌ها صدایی را ایجاد می‌کنند که شباهت زیادی به جیغ یک زن دارد. گفته شده هر درخت از این جنگل در طول شب شاید میزبان ۳۰ هزار ملخ باشد، ملخ‌هایی که سال‌هاست ترس را بر جان ساکنان و گردشگران بسیاری انداخته‌اند./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: صدا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل

معاون وزیر راه و شهرسازی از بررسی درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار ملک این تعاونی روی گسل در شهر شهید باقری خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، خسرو دانشجو دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران اظهار کرد: در خصوص پلاک ثبتی موصوف در شهرک شهید باقری به درخواست تعاونی مسکن کارکنان سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، موضوع در دستور کار کمیته فنی شورای‌عالی شهرسازی و معماری قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به استقرار ملک شهرک شهیدباقری روی گسل موجود و برای استفاده حداکثری از توان علمی و اجرایی کشور با همکاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به‌عنوان مرجع قانونی امکان حداکثر بارگذاری سازه‌ای با رعایت جمیع عوامل موثر از جمله مقررات ملی ساختمان تعیین و بر آن اساس میزان تراکم ساختمانی و سایر ضوابط شهرسازی و معماری مشخص و پس از طی روال قانونی ابلاغ شود.

وی همچنین یادآور شد: ضرورت تهیه طرح ویژه مجموعه مصلی امام‌خمینی (ره) و صیانت از حریم مصلی در جلسه شورای‌عالی با حضور وزیر راه و شهرسازی و اعضای شورا و نمایندگان مصلی امام‌خمینی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی، شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران مطرح و با توجه به نقش، جایگاه، اهمیت، رسالت ملی و فراملی مجموعه مصلی این طرح بررسی شد.

دانشجو گفت: این اراضی با در اختیار داشتن مجموعه‌ای از فرصت‌های مکانی با عملکردهای ویژه، نقش بی‌بدیلی در هویت فرهنگی شهر تهران دارد. بنابراین با هدف پاسخگویی به تغییر و تحولات رخ داده و ساماندهی وضعیت موجود و گذشت حدود دو دهه از تهیه طرح‌های مختلف برای این مجموع منحصر به فرد، تهیه طرح ویژه برای این مجموعه در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویری از حرکت خوک ماده و توله ها در جنگل ساری
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری
  • گشت وگذار شبانه پلنگ در جنگل ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد